Het Waterlands Kamerkoor presenteert....

Op 10 juni vond het eerste concert van het koor plaats met zijn nieuwe dirigente, Zana Naidionova. Het Waterlands kamerkoor bracht een zeer afwisselend a capella programma ten gehore onder de titel «Duitse contrasten» in De Kapel in Zuidoostbeemster. Een reis door stijlen en eeuwen heen: van renaissance tot en met muziek van de 20ste eeuw, van religieuze muziek tot volks-, liefdes- en dansliederen. Lees hier de mooie recensie over ons concert.

Kerst programma

Het koor geeft in december een kerstconcert waarbij o.a. "A Ceremony of Carols" van Benjamin Britten in zijn geheel zal worden uitgevoerd met harpbegeleiding. Daarnaast zal, naast andere werken, Ps 100 "Jauchzet dem Herrn" van Heinrich Schütz ten gehore worden gebracht.