Lid worden?

Voor het nieuwe programma zoeken wij vooral alten, bassen, baritons en tenoren. Schroom niet om het eens te proberen bij het Waterlands Kamerkoor. Geïnteresseerden kunnen meekijken tijdens repetities. Blijf onze website in de gaten houden voor actuele informatie of klik hier voor contact.

Vereisten

Voor het lidmaatschap zijn vereist: - een stem met voldoende kwaliteiten en passend in de totaalklank van het koor; - kennis van het notenschrift; - in staat zijn zelfstandig het repertoire in te studeren. De meeste koorleden hebben zangles, of hebben dat gehad. Kandidaten leggen, na twee of drie keer een repetitie te hebben bijgewoond, een korte auditie af.

Repetities

Tijd: woensdagavond van 19.45 tot 22.15 uur, met pauze. Plaats: Doopsgezinde Kapel, Julianastraat 7, Purmerend

Concerten

Jaarlijks vier tot zes concerten. Traditie zijn de inloopconcerten op zaterdagmiddag in de Nicolaaskerk in Purmerend aan het begin of het einde van de zomer.

Contributie

€ 300,- per jaar (of € 75,- per kwartaal, of 10 termijnen van € 30,-), vooruit te voldoen.

Doopsgezinde kapel Purmerend Doopsgezinde kapel Purmerend