Vriend worden?

Vriend van het Waterlands Kamerkoor

Uit reacties die wij vaak na de concerten ontvangen, blijkt dat veel mensen onze muziek op prijs stellen. Dat is prettig om te horen. Wil je op de hoogte gehouden worden van concerten en andere  activiteiten van het koor? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarin je aangeeft dat je vriend wilt worden  Je wordt dan opgenomen in het vriendenbestand en krijgt periodiek via de mail een nieuwsbrief van het Waterlands Kamerkoor. Oud-koorleden en oud-projectleden worden automatisch opgenomen in het vriendenbestand.

Vriend-donateur van het Waterlands Kamerkoor

Je kunt je sympathie voor het koor ook omzetten in een jaarlijkse donatie. Dit helpt ons door te gaan met het geven van concerten die voor iedereen gemakkelijk toegankelijk zijn. Word vriend-donateur van het Waterlands Kamerkoor door een donatie van minimaal € 20,- of meer per jaar te storten op Rabobank rekeningnummer NL59RABO0342309277 t.n.v. Waterlands Kamerkoor te Purmerend. Een vriend-donateur wordt periodiek via de mail op de hoogte gehouden van concerten en andere activiteiten van het Waterlands Kamerkoor. Bovendien krijgt hij of zij 25% korting op maximaal twee concertkaartjes per jaar. Donateurs die 100 euro of meer betalen, krijgen twee gratis concertkaartjes per jaar. Je kunt vriend-donateur worden door je per mail aan te melden, bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en € 20,- of meer te storten op de rekening van het koor, onder vermelding van ‘vriend-donateur’. Na een jaar wordt je via de mail gevraagd of je vriend-donateur wil blijven en weer een bedrag wil overmaken.