Optreden in de Purmaryn

Het WKK gaf op zondag 25 maart haar medewerking aan een voorstelling van Esther Apituley, altvioliste en -zoals ze zelf zegt- verslaafd aan klassieke muziek. Esther : "Ik heb een missie: ik wil klassieke muziek toegankelijker maken, zodat mensen die niet zo gauw naar een klassiek concert gaan er toch op een mooie manier mee in aanraking komen. Dus voor jong en oud. Daarom heb ik vorig seizoen met succes het theaterconcert “ Bach & Bleekwater” in 30 theaters gespeeld. Op 25 maart speelden zij de nieuwe voorstelling “ Vivaldi Code Rood”. Het ging niet alleen over Vivaldi, maar ook over de klimaatverandering en over de seizoenen die niet meer zijn zoals vroeger. Recentelijk was de voorstelling ook in de Toneelschuur in Haarlem. De resencie zei: "Vivaldi Code Rood is meer dan een geslaagde poging om de klassieke muziek toegankelijk te maken voor een breed publiek. Het is een spannend muzikaal en theatraal avontuur. "

Voor een impressie:

Oosthuizen

Viering 500 jaar Grote Kerk Oosthuizen

In 2018 bestaat de Grote Kerk in Oosthuizen 500 jaar. Dit zal gevierd worden door verschillende activiteiten door het jaar heen. Het Waterlands Kamerkoor gaat bij deze viering een muzikale bijdrage leveren in juni 2018 in het vorm van een concert waarin de verschillende periodes van de geschiedenis van de Grote Kerk worden weerspiegeld.

Waterland Waterland