Optreden in de Purmeryn op 25 maart

Het WKK zal op 25 maart haar medewerking verlenen aan een voorstelling van Esther Apituley, altvioliste en  -zoals ze zelf zegt- verslaafd aan klassieke muziek. Esther :  "Ik heb een missie en dat is klassieke muziek toegankelijker maken, zodat mensen die niet zo gauw naar een klassiek concert gaan er toch op een mooie manier mee in aanraking komen. Dus voor jong en oud. Daarom heb ik vorig seizoen met succes het theaterconcert “ Bach & Bleekwater” in 30 theaters gespeeld. Nu spelen we in 2018 de nieuwe voorstelling “ Vivaldi Code Rood”. Het gaat natuurlijk over Vivaldi,  maar ook over de klimaatverandering en over de seizoenen die niet meer zijn zoals vroeger. "

Naast Esther Apituley en ons WKK zullen ook andere actrices aan de voorstelling deelnemen.  Het belooft een middag met verrassingen te worden.

voor meer info zie: https://depurmaryn.nl/programma/esther-apituley/

Oosthuizen

Viering 500 jaar Grote Kerk Oosthuizen

In 2018 bestaat de Grote Kerk in Oosthuizen 500 jaar. Dit zal gevierd worden door verschillende activiteiten door het jaar heen. Het Waterlands Kamerkoor gaat bij deze viering een muzikale bijdrage leveren in juni 2018 in het vorm van een concert waarin de verschillende periodes van de geschiedenis van de Grote Kerk worden weerspiegeld.

Waterland Waterland