Lid worden?

Schroom niet om aan te kloppen bij het Waterlands Kamerkoor. Je bent welkom bij onze repetities op de woensdagavond om kennis te maken en te luisteren. Momenteel werken we aan een Engelstalig programma met stukken van Tallis, Purcell en Britten.

VereistenOm deel te nemen zijn nodig een zangstem van goede kwaliteit en passend in de totaalklank van ons koor en kennis van het notenschrift. Bovendien moet je in staat zijn om zelfstandig het repertoire in te studeren. Veel koorleden hebben zangles. Kandidaten leggen na een aantal repetities te hebben bijgewoond een korte auditie af bij onze dirigent.

Repetities
Op de woensdagavond van 19.45 tot 22.15 uur. Plaats: Doopsgezinde Kapel, Julianastraat 7, Purmerend.